Left corner Live Panoramas - photojournalism at 360 degrees Home :: About :: Events :: Services :: Contact :: Search :: Log in/out Right corner

Romana English

Title left margin Termeni şi condiţii Title right margin


1. Termeni şi condiţii generale

Pe site-ul www.livepanoramas.com sunt afişate fotografii panoramice transmise live de la evenimente de fotograful Dorin Godja şi fotografii realizate de mai multi fotografi, cu diverse echipamente foto, dar şi informaţii referitoare la tehnica stitchless, al cărei autor este fotograful Dorin Godja. Imaginile şi informaţiile din acest site nu sunt disponibile pentru utilizare în scopuri comerciale, ci doar în scop informativ.

Pentru proiecte comerciale care implică folosirea tehnicii stitchless, proprietarul site-ului www.livepanoramas.com şi autorul tehnicii stitchless, fotograful Dorin Godja, poate fi contactat prin mijloacele disponibile în secţiunea Contact.

Daca doriţi să faceţi referire la site-ul www.livepanoramas.com, este necesar să folosiţi link-ul direct spre site sau permalink-ul. Nu afişaţi site-ul www.livepanoramas.com în frame-uri, deoarece nu va funcţiona corespunzător.

Proprietarul site-ului www.livepanoramas.com îşi rezervă dreptul de a nu publica pe site toate evenimentele. De asemenea, păstrarea Panoramelor Live pe site-ul www.livepanoramas.com sau pe medii de stocare nu este garantată timp nelimitat.

Vizitatorii site-ului www.livepanoramas.com trebuie să ia in considerare că transmisia live poate fi întarziată sau întreruptă de unele defecţiuni tehnice.2. Termeni şi condiţii pentru utilizatorii înregistraţi

Ca utilizator al serviciilor oferite de www.livepanoramas.com, trebuie să fiţi de acord cu următoarele:

Panorama stitchless (nelipită), sau panorama sferică nelipită, sau Panorama Live, reprezintă acelaşi lucru: o panoramă sferică obţinută din fotografii fisheye, fără lipirea fotografiilor.

Serviciul online oferit de site-ul www.livepanoramas.com este într-un stadiu avansat de dezvoltare. Acest serviciu inovator vă permite să creaţi panorame sferice nelipite şi tururi virtuale online, direct din fotografii fisheye. Pentru a obţine cele mai bune rezultate, toate datele furnizate de dumneavoastră trebuie să fie corecte.

Fotografiile furnizate pentru realizarea unui tur virtual trebuie să vă aparţină, sau să aveţi drepturile necesare de a folosi fotografii realizate de alţi fotografi.

Veţi furniza doar fotografii al căror conţinut este în conformitate cu legile în vigoare. Nu veţi furniza fotografii cu conţinut necorespunzător: indecent, vulgar, defăimător, sau care instigă la violenţă, ură sau rasism, sau care încalcă drepturile unor firme sau persoane. Fotografiile cu conţinut necorespunzător nu vor fi procesate, iar creditele corespunztoare nu se returnează, şi contul dumneavoastră va fi suspendat la încălcarea repetată a acestei condiţii.

De asemenea, veţi furniza fotografii realizate corect din punct de vedere tehnic, cu un echipament foto corespunzător. În caz contrar, este posibil ca panorama stitchless obţinută să aibă anumite defecte, sau fotografiile nu vor putea fi procesate, iar creditele corespunzătoare nu vor fi returnate.
Fotografiile furnizate de dumneavoastră vor fi preluate şi procesate automat de un software care nu va efectua corecţii de culoare, contrast, luminozitate, şi nici corecţie de alb.

Timpul necesar procesării fotografiilor depinde de gradul de disponibilitate al serverului şi este afişat în secţiunea de creare a turului virtual online.

Dacă veţi folosi în scopuri comerciale panoramele stitchless create în site-ul www.livepanoramas.com, veţi cumpăra o licenţă krpano de la www.krpano.com.

Livepanoramas va lua măsurile corespunzătoare pentru a proteja informaţiile furnizate de utilizatori. Aceste informaţii sunt necesare pentru a înţelege mai bine nevoile utilizatorilor şi pentru a oferi servicii de calitate.

Informaţiile furnizate de dumneavoastră nu vor fi făcute publice decât în cazul în care avem permisiunea să facem acest lucru, sau dacă suntem obligaţi de legile în vigoare.

Informaţiile menţionate în această pagină pot fi modificate sau completate din când în când. De aceea, este nevoie să accesaţi periodic pagina Termeni şi condţii, pentru a vedea dacă sunteţi de acord cu modificările.

La cerere, contul dumneavoastră va fi şters din baza de date.

Livepanoramas îşi rezervă dreptul de a suspenda sau de a şterge orice cont al cărui utilizator încalcă în mod repetat condiţiile menţionate mai sus.Vă mulţumim că aţi citit Termenii şi condiţiile www.livepanoramas.com !


 
Left-bottom corner Terms and conditions | © 2009-2013 Dorin Godja - www.livepanoramas.com Right-bottom corner

www.NodalNinja.com  www.devalvr.com  www.krpano.com  www.easypano.com  www.dxn.ro